PLUTE INOT

Pluta de înot este cel mai universal material ajutător de înot pentru antrenament. Poate fi utilizată atât de copii, cât şi de adulţi, şi datorită gamei de variaţii, poate fi folosită la toate stilurile de înot. Şi, nu în ultimul rând, ajută la diversificarea antrenamentului.
Pluta de înot este un prieten excelent pentru înotătorii începători, deoarece asigură o plutire bună, oferind astfel sprijinul necesar la primele lecţii de înot. 
Pluta va fi de ajutor însă şi înotătorilor avansaţi, care o vor utiliza, îndeosebi, pentru fixarea unei părţi a corpului, pentru a se concentra mai bine asupra unei alte părţi. Cel mai frecvent, pluta se ţine cu mâinile în faţă, în timp ce se efectuează bătăile cu picioarele care, astfel, se vor tonifia. Pluta se ţine, în principal, de partea superioară, ceea ce vă permite şi sprijinirea antebraţelor. Nu are voie însă să fie deasupra acestora, pentru a avea un spaţiu suficient pentru cap. Pluta poate fi ţinută şi pe abdomen, în tip ce sunteţi întins pe spate, sau sub cap, când puteţi exersa bătaia picioarelor bras.

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Suport clienti 9:00-17:00

+40720970774 contact@sportdeals.ro
425 097

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!