ROTI AJUTATOARE

Cei mici, cand se urca pentru prima data pe bicicleta, au nevoie de un mic ajutor sau de un asistent la pedalare, iar acest ajutor poarta numele de roti ajutatoare pentru bicicleta. Rotile ajutatoare ale bicicletei sunt cele care ofera incredere copiilor la inceputul pedalarii, ajutandu-i sa mearga pe bicicleta fara teama ca vor cadea. 
Aceste roti ajutatoare bicicleta pentru copii se ataseaza pe axul rotii din spate a bicicletei si se pot ridica pe masura ce copilul incepe sa invete sa isi mentina echilibrul.
Rotitele ajutatoare de bicicleta copii cunoscute si sub numele de rotite stabilizatoare sau roti de sprijin, sunt roti montate in paralalel cu roata din spate a bicicletei, care ajuta copii sa stabilizeze bicicleta, pana cand acestia invata sa o utilizeze.Un reglaj necorespunzator poate deveni un obstacol in calea de invatare, deoarece, acesta poate impiedica bicicleta sa se aplece. Reglarea rotilor in mod corect si ridicarea acestora pe masura ce nivelul de invatare creste, evita aceste probleme. 

Suport clienti 9:00-17:00

+40720970774 contact@sportdeals.ro
425 097

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!