SIMULATOARE VASLIT

Aparatul de vaslit reprezinta cea mai eficienta si comoda modalitate de a face sport, chiar si in interiorul casei dumneavoastra. Aparatul de vaslit poate fi de uz casnic sau profesional, putand realiza exercitii eficiente, care intaresc musculatura intregului corp.
Se spune ca vâslitul lucrează 84% din masa musculară și consumă 1000 calorii pe oră dar, fără a face o cercetare sau verificare a informației, putem spune că tonifică integral musculatura picioarelor, spatelui și brațelor, dezvoltă capacitatea respiratorie și crește rezistența organismului la efort. Un beneficiu în plus este arderea considerabilă a țesutului adipos, la un nivel cel puțin egal cu cel obținut prin alergarea pe bandă sau în parc. In timpul alergării consumul caloric este calculat la 500-600 calorii/oră.
Riscul accidentărilor scade până la minim, neexistând presiune pe genunchi și gambe, poziția de lucru fiind una deosebit de comodă – așezat pe un scaun culisant. Este cu atât mai mult recomandat persoanelor cu greutatea corporală mare.

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Suport clienti 9:00-17:00

+40720970774 contact@sportdeals.ro
425 097

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!