SKATEBOARD

Luând naștere în anul 1950, skateboarding-ul a devenit încetul cu încetul un stil de viață pentru tot mai multe persoane. Numărul fanilor acestui sport este însă în continuă creștere – iar tu probabil că dorești să atești acest lucru!
Dacă ești în căutarea unui skateboard performant, te găsești în locul potrivit. A la dispoziție mai multe modele de skateboards Nextreme, perfecte atât pentru începători, cât și pentru cei avansați.
Orice skateboard îți asigură o distracție pe cinste, fără să îți faci griji că după câteva utilizări produsul nu va mai fi funcțional. Datorită materialelor de calitate din care sunt create, skateboard-urile Nextreme au o durată de viață mare, sunt ușor de întreținut și îți garantează siguranța. Toate modelele dispun de suprafață anti-alunecare, amortizare din poliuretan și au dimensiuni ce garantează confortul.
Alege un model de skateboard Nextreme și trăiește liber! Nu uita însă, ca oricare alt sport, este necesar să alegi și echipamentul de protecție necesar (cotiere, genunchiere), mai ales dacă ești începător.

Suport clienti 9:00-17:00

+40720970774 contact@sportdeals.ro
425 097

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!