COSURI

Coșurile pentru biciclete sunt un element aproape indispensabil al oricărei biciclete de oraș! În funcție de stilul pe care îl preferați, puteți monta pe bicicletă coșuri din ratan sau coșuri clasice din oțel. Cu toate acestea, estetica unei biciclete cu coș nu este singurul avantaj. Important este faptul că puteți spori astfel utilitatea bicicletei - un coș de bicicletă va face mai ușor transportul unei poșete, al cumpărăturilor sau chiar al unui câine mic. După ce-l scoateți de pe bicicletă, îl puteți lua și la cumpărături, ceea ce poate fi un ajutor de neprețuit dacă mergeți la o piață locală. Gama de aplicații pentru coșul de bicicletă este limitată doar de imaginația dvs.
Un coș bun pentru bicicletă este esențial. Este important ca și capacitatea acestuia să fie potrivită pentru dvs. – indiferent dacă plănuiți să-l folosiți pentru a transporta cumpărături sau o geantă de mână, coșul trebuie să ofere siguranța că nu va cădea nimic din el în timpul deplasării.
Un alt element important este sistemul de montare. În primul rând, merită să alegeți unul care poate fi detașat rapid și eficient. Cu siguranță nu doriți să vă luptați cu un coș chiar înainte de a intra în magazin sau când încercați să vă aduceți cumpărăturile în casă.

Suport clienti 9:00-17:00

+40720970774 contact@sportdeals.ro
425 097

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!