FURCI

Furca este o componenta de baza a bicicletei, in lipsa acesteia bicicleta nu ar putea beneficia de roata frontala. Furcile sunt de diferite tipuri, atat ca sisteme cat si ca dimensiuni.
Fiecare tip de furca are avantajele sale, insa foarte important este si stilul tau de pedalare, intrucat asta va influenta si alegerea ei. 

Furcile fixe:
Furcile fixe se folosesc pentru bicicletele de oras, pentru biciclete de tip cruiser, lifestyle, bmx sau cursiere. Furcile fixe pot fi usor curbate sau drepte, in functie de probele carora le sunt destinate.
Furcile fixe sunt utilizate mai ales la competitiile de trial, deoarece sunt extrem de rigide si ofera un control bun, mai ales cele drepte.

Furcile cu amortizor:
Furcile cu amortizor se folosesc in special la bicicletele de munte, oferind un confort sporit ciclistului. Acestea sunt create in functie de probele carora le sunt destinate : City, Cross Country, Dirt Jump, Downhill, All mountain si sunt create pentru toate diametrele de roti : 20", 24", 26", 27.5", 28" si 29".
Cursa unei furci cu amortizor, poate varia de la 30 mm pana la 200 mm. Furcile cu o cursa mica se folosesc preponderent in mediul urban, iar cele cu o cursa mare pentru terenuri accidentate sau coborari extreme. Totodata, sistemul de amortizare al unei furci poate fi pe arc sau pe aer, sau pot fi dotate cu blocator si preload.

Afiseaza: 1-24 din 28 produse

 Filtre

Suport clienti 9:00-17:00

+40720970774 contact@sportdeals.ro
425 097

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!