PREMERGATOR

Primii pași ai copilului sunt deosebit de importanți în dezvoltarea sa. Premergătoarele sunt obiecte deosebit de importante pentru că îl pregătesc pe copil pentru a deveni activ și a merge corect. 
Optează pentru un premergător multifuncțional cu ajutorul cărora să pre-întâmpini toate provocările care vin la pachet cu primii pași. Modelele de premergător bebe multifuncționale sunt dotate cu jucării interactive, funcție ante-premergător și anumite elemente care sporesc ritmul copilului de a face pași și de a se coordona. 
Printre cele mai populare modele de la noi de pe site se numără premergătorul cu centru de activități Coccolle Ario și premergătorul 3în1 Coccolle Primo Passo.
Un alt aspect important de luat în calcul atunci când alegi premergătorul este dotarea acestuia, adică roțile. Trebuie să ții cont de faptul că există posibilitatea ca roțile de plastic să zgârie podeaua ta. Nu te speria - soluția este una simplă! Alege un model cu roți de silicon care nu doar că nu distrug suprafețele, dar sunt și mai silențioase. Majoritatea modelelor de premergător de pe site-ul nostru sunt dotate cu roți de silicon.

Suport clienti 9:00-17:00

+40720970774 contact@sportdeals.ro
425 097

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!