SCAUNE AUTO ISOFIX

Deși istoria autoturismului este relativ recentă, istoria scaunelor auto este și mai incipientă. Dacă inițial, scopul mașinii era să te ducă dintr-un loc în altul, pe măsură ce industria automobilistică și infrastructura s-au dezvoltat, s-a creat o nevoie de siguranța pentru persoanele transportate de mașini. 
Astfel, au apărut sistemele de centuri și ulterior, pentru copilași, diverse feluri de scaune și înălțătoare menite să îi țină pe cei mici imobilizați în timpul călătoriilor cu mașina. Evident, cercetările au evoluat și odată cu ele nevoia de protecție a cei mici. Cu trecerea anilor, cercetările în materie de siguranță auto pentru copii s-au axat pe asigurarea unui nivel maxim de siguranță la impact, dar și o proporție cât mai ridicată de confort. Astfel s-au dezvoltat sistemele isofix care fac o legatură indestructibilă între scaunul auto și mașină. 
Sistemele isofix sunt formate din 2 bări transversale care se conecteaza la o bară metalică orizontală situată între cele 2 segmente ale banchetei spate și o centură top-tether care se ancorează în tavanul mașinii sau sub bancheta spate. Scopul acestui sistem de prindere este conectarea completa a scaunului auto cu autoturismul. Astfel, la miscări bruște, scaunul auto nu va oscila și în cazul unui impact, scaunul va proteja mai mult viața celui mic. 
Înainte de a achiziționa un scaun auto cu isofix, asigurați-vă că mașina este dotată cu un astfel de sistem. Majoritatea mașinilor fabricate dupa 2004 trebuie să fie echipate cu un astfel de sistem. În gama noastră de produse, cele mai populare scaune cu isofix sunt: Coccolle Cressida, Coccolle Nova, Coccolle Sedna.

Afiseaza: 1-24 din 30 produse

 Filtre

Suport clienti 9:00-17:00

+40720970774 contact@sportdeals.ro
425 097

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!