SCAUNE AUTO

Scaune auto testate și omologate pentru călătorii sigure și confortabile.
Alegerea unui scaun auto sigur și comod poate deveni o corvoadă pentru părinți. Deși sunt numeroase opțiuni disponibile, este deosebit de important să faci alegerea corectă în funcție de vârsta, greutatea și constituția copilului, iar apoi să ți cont de dotările autoturismului deținut. 
În materie de dotări, recomandăm să verificați cu ce sistem de prindere este echipată mașina. Modelele fabricate dupa 2004 ar trebui să fie dotate cu isofix și top tether, însă ar fi optim să verifici înainte de a cumpăra un scaun auto. Dacă mașina ta nu are acest sistem isofix, achiziționează un scaun fără prindere isofix pe care îl vei fixa în mașină cu ajutorul centurilor mașinii. Desigur, cele mai sigure sisteme de prindere sunt cele cu Isofix deoarece cu ajutorul acestora scaunul devine parte integrantă a mașinii. 
Scaunele auto sunt împărțite pe categorii în funcție de greutatea și înălțimea copilului. Optați pentru un scaun potrivit pentru greutatea micuțului pentru că este mai relevantă decât vârsta. Totodată, ai opțiunea de alege un scaun auto multifuncțional, pentru categoria 0-36 kg pe care îl poți folosi pe toată perioada de timp în care folosirea unui scaun auto în mașină este obligatorie. 
Va oferim o mare varietate de scaune auto, unele chiar cu certificari ADAC. Te asigurăm că toate modelele comercializate de noi sunt certificate și omologate în conformitate cu standardele europene în vigoare. Cele mai populare modele pe webshop sunt: Coccolle Nova, Coccolle Mydo, Coccolle Cressida. 

Afiseaza: 1-24 din 49 produse

 Filtre

Suport clienti 9:00-17:00

+40720970774 contact@sportdeals.ro
425 097

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!