FRANE PE JANTA

Frânele V-brake, cunoscute și sub denumirea de frâne pe jantă, reprezintă o opțiune populară în lumea ciclismului datorită caracteristicilor lor de fiabilitate și eficiență în oprirea bicicletei. Acestea pot fi de două tipuri: mecanice, acționate prin cablu, sau hidraulice, folosind lichid pentru a transmite forța de frânare. Avantajul major al frânelor V-brake constă în ușurința lor și performanța excelentă în condiții uscate, fiind întâlnite frecvent pe bicicletele destinate orașului, trekkingului, BMX-urilor și traseelor de dirtjump.
Frânele V-brake mecanice sunt construite cu un mecanism simplu, în care forța aplicată pe manetele de frână este transmisă prin cabluri către brațele frânelor, exercitând presiune asupra jantelor pentru a opri bicicleta. Acestea sunt preferate pentru simplitatea lor și ușurința în reglaj, fiind potrivite pentru cicliștii care caută o soluție eficientă și accesibilă pentru frânare.
Pe de altă parte, frânele V-brake hidraulice utilizează un sistem de lichid sub presiune pentru a acționa brațele frânelor, oferind o frânare mai puternică și o modulare mai fină a forței de frânare. Acest tip de frână este preferat de cicliștii care caută performanțe superioare și o experiență de frânare mai precisă și mai controlată.

Suport clienti 9:00-17:00

+40720970774 contact@sportdeals.ro
425 097

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!